Bir Unbiased Görünüm Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Ivedili çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan hayati öneme iye bir yapı elemanıdır.

Cenahıcı malzeme derunermeyen ve cihetıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, cenahıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, sutaş sprey ve benzeri vesair otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi binalmayabilir.

Bütün yangın kasası ve kanatları yüce lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra bünyelabilecek sıva tamiratı ve boya davranışleri sebebiyle kapılar hüsran görmez.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen örgüdaki Yangın Bapları en yüce kalite ve en makul hediye politikamıza yarar olacak şekilde üretilir.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki öz ısıya dayanıklı olmasını esenlar.

Yangın vakaları birgani yapıda en kesif karşıtlaşılan ve gerçek tehlikelere muamele açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün dirim ve çalışma alanlarında eminğin sağlanması yalnızçlanır.

Yalnızca kanatlı yangına dayanıklı kapı ve yangın kaçış bapları olarak sadece sadece her türlü konstrüksiyonlarda kullanılmaktadır.

Yalnızca bapnın açılması görevini adına getirmekle kalmayan ürkü Pas aynı zamanda kapının emniyetli olarak kapanmasını esenlar.

Yangın kapıları, yangın emniyetliği dâhilin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın bapları üzerine bazı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı yararlanmaı ile ilişkin pıtrak sorulan sorular ve cevapları:

Bapnın güzel duyu mimarisı ve arzu edilen aksesuarların kullanımı fiyatı direkt olarak etkilemektedir.

Topluluk beyninde yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar adetlı "Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik"i okumak için tıklayın.

Mafevkda arz vadi kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar mecburi olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın Bapsı Kolu aşağı sahih itilerek bapnın kolayca açılmasını sağlayıcı Panik Grup kuruluşsında kullanılır. Tehlike simultane ihtiyaç mahsus bu aparat bayağı yangın kapısı fonksiyonel ve doğru dürüst olmalıdır.

Yangın uzmanlarına bakılırsa yangına dayanıklı bir kapı, yangının dumanlarının ve alevlerin yayılmasını engellemektedir. Yangının seyrini ahestelatır yahut yayılmasını önler. Yangına dayanıklı kapılar maden ve aldatmaçı üzere malzemelerden binalmış ağır bir kapıdır.

Report this wiki page